Kul om Midnattssol

Roligt om midnattssol

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om midnattssolen men också många ljusa och vackra bilder tagna vid midnatt. Här kommer det att listas massor med värdefullt vetande om polardagen, polarcirkeln och midnattssolen.

Du kan aldrig veta för mycket om någonting och detta gällande även om vår midnattssol.

Sydlig midnattssol

Sydlig midnattssol Det går även att se midnattssolen på södra halvklotet söder om den södra polcirkeln som kallas antarktiska cirkeln.

Inga sydliga länder

Inga sydliga länder Det finns inga länder på södra halvklotet där du kan se midnattssolen eftersom dessa ligger norr om södra polcirkeln. Midnattssolen i söder går bara att se från Antarktis.

Antarktis stort som polcirkeln

Antarktis stort som polcirklen Antarktis är nästan lika stort som polcirklen och om inte golfströmmen fanns skulle även arktisk ha ungefär samma storlek.

Detta skulle betyda att vi skulle ha is ner till Jokkmokk året om samt att det skulle vara så kallt i norr att inte ens kolsyreisen inte sublimerade.

Midnight Sun Timelapse in Bodø

Midnight sun in Kiruna

6 Places In The World Where Sun Never Sets

Earth's motion around the Sun


De bästa solcellspaketen finns hos


Allt intressant om solcellspaket

Här finns allt som du behöver veta om solceller och solcellspaket men också en del kul och intressant om solcellsinstallationer.Meny - Solcellspaket
Till förstasidan på www.solcellspaket.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter